Beauty

Swim deep, honey. With Euphoria

Deep Euphoria

Incep luna Noiembrie cu Deep Euphoria. Sunt cuvintele care marcheaza luna mea de nastere. In doua saptamani, mai exact in 16 Noiembrie, este ziua mea de nastere. Luna Noiembrie ma gaseste mereu plina de acea euphoria.

Nu am stiut cum sa marchez 25 de ani, asa ca am inceput sa imi fac mici cadouri. Simt ca trec o treapta si o etapa foarte importanta din viata mea in care am invatat atat de multe. Pentru asta, mi-am facut primul cadou. Deep Euphoria de la Calvin Klein. Ca sa ma poarte in valuri deep, exact asa cum sunt scorpionii, daca tot vorbim de luna noiembrie, haha.

Orice as face ma implic cu intensitate maxima, fie ca e vorba despre un job, o discutie, un event sau orice lucru banal. Intensitatea cu care traiesc lucrurile uneori e coplesitoare, insa imi place pentru ca imi ofera si acea nebunie de care am nevoie zi cu zi.

Daca ar fi sa asociez parfumul Deep Euphoria cu ceva, ar fi cu luna Noiembrie sau cu scorpionii. Exact cum Decembrie are parfum de Craciun, asa pot spune si de luna noiembrie. Pentru ca este pe atat de intens cat este si de misterios si de seducator. Fie ca esti nascuta in noiembrie sau nu, il poti gasi pe Notino oricand ca sa te invaluie in senzualitate. Si e un mare pont acum pentru ca pe Notino incep reducerile de Black Friday din data de 11.11.2019 care o sa dureze o saptamana. In perioada 11 – 17.11.2019 o sa fie 15% reducere la toate parfumurile folosind codul black.

Photo credits: Stefana Palade –  Lensis photography

Lasă un răspuns