Beauty

Deserturi pentru corp de la Organic Shop

Deserturi pentru corp de la Organic Shop

Ce e mai fain decat sa folosesti produse noi cu un mirou de iti vine sa le mananci? Asta am simtit eu cand am incercat produsele de la Organic shop.
Prima mea experienta de testare a produselor a fost concluzionata cu nimic altceva decat ca aceste produse sunt de fapt niste deserturi pentru corp.

Scurb-ul de corp cu mere si scortisoara este preferatul meu.
Indeparteaza celulele moarte de pe corp intr-un mod cat mai getil pentru piele si lasa efectiv o aroma de prjituri. Nu stiu daca ma mai amintiti prajitua din copilarie “Albinita” insa pe mine atat de departe ma duce cu gandul acest scurb.

Spumantul de baie este senzatie si el cu miros placut de fructe de padure. Este varianta super accesibila pentru un rasfat total la inceput sau sfarsit de saptamana.

 

Produsele sunt cu 98% ingrendiente de origine naturala. Au un miros atat de plucut si iti lasa pielea atat de pina de parca de transpun undeva in vacanta. Sau intr-un loc exotic.

Mi-am dorit mult sa incerc produse noi de corp cu cat mai multe ingrendiente pentru ca in acest an pandemic pielea mi-a devenit mult mai sensibila de pe tot corpul. Acesta a fost momentul cand am decis sa fiu mult mai atenta cu orice aplic aplic pe corp. Si inainte eram insa acum sunt mult mai atenta si la eticheta.

 

Sper ca v-am facut “pofta” de aceste deserturi de corp, cum imi place mie sa le numesc. Merita sa le incercati pentru ca sunt super accesibile ca pret si o sa va confingeti si de mirosul superbisim.

Lasă un răspuns