Outfits

Outfit inspiration: ELLE #jeanscouture

 

 

street-style-cluj

 

Citesc si rasfoiesc Revista ELLE de foarte mult timp, iar de-a lungul anilor am adaugat colectiei mele de reviste teancuri intregi cu numere din fiecare luna care m-au inspirat de fiecare data. Inainte sa apara Pinterest-ul, Revista ELLE pentru femei era sursa mea de inspiratie din care imi faceam moodboard-uri si care, fie vorba intre noi, ma facea sa visez cu ochii deschisi la cea mai frumoasa selectie de genti, rochii, pantofi si alte accesorii.

Incercam mereu sa reconstruiesc outfit-uri cu ce aveam eu in dulap pe vremea aceea si mereu imi puneam imaginatia si creativitatea la incercare sa alcatuiesc o tinuta diferita si pe care sa imi pun amprenta stilului meu, dar care sa fie inspirata din Revista ELLE. Apelam chiar si la hainele mamei care mi se potriveau numai ca sa reusesc ce mi-am propus.

De data aceasta, nu am apelat la hainele mamei, ci am pus bazele tinutei de azi inspirata tot de Revista ELLE, insa “vedeta” postarii este camasa din denim pentru ca #jeanscouture este tema din ultimul numar al revistei din anul acesta, care esre si numarul aniversar din fiecare an al revistei.

dsc_0511

Revista ELLE implineste 19 ani de cand ne inspira, iar eu nu pot sa ii doresc intregii echipe #lamultiani fabulosi si sa ne inspire in continuare cu cele mai fresh trend-uri!

dsc_0485

Cand am avut ideea acestei postari, am construit un “scenariu” in care aveam doar camasa, iar restul outfit-ului trebuia sa il formez in jurul ei camasa fiind laitmotivul postarii de azi, insa ideea era din start sa fie ceva aparte fata de toate outfit-urile pe care le-am purtat pana atunci.

Zis si facut.
Am ales sacoul prima data, iar apoi cureaua pe care aveam sa o port peste sacou, exact cum am purtat-o si in ultima postare. Scria si pe contul meu de Instagram @biancavasut ca modalitatea aceasta de a purta cureaua se numara printre trend-urile mele preferate din acest sezon.

Pentru partea de jos a tinutei a fost mai dificila alegerea, insa cand am gasit fusta asta vintage, am zis ca e #theone pentru tinuta mai ales ca lungimea e perfecta pentru a le purta cu botinele din piele naturala de la Marelbo (Cluj).

 

dsc_0501

dsc_0536

Tu ai purtat cureaua in felul acesta pana acum?

 Da-mi de stire intr-un comentariu mai jos daca ti-a placut aceasta tinuta si cum te-ai imbraca daca ai fi in locul meu si ai avea un articol din denim.

dsc_0497

love

Lasă un răspuns