Lifestyle

Femeie, o zi nu e suficient pentru tine

 

Femeie, o zi nu e suficient pentru tine.

Cat ar trebui? O saptamana, o luna? Nu. Despre tine a fost mereu.

A fost si atunci cand ai gresit. Si cand ai plans. Chiar si cand nu ai aratat ca scoasa din cutie. Si cand ai avut cea mai importanta realizare.

Stau aici in fata ta. Ma gandeam la ce as putea spune pentru ziua aceasta speciala. E speciala pentru ca tu esti speciala. Nimic altceva.  Ai fost mereu puternica si ai facut sacrificii. Indiferent daca ai vrut sau nu. In viata asta pe langa daruire si sacrificii, trebuie sa fii si fericita. Zambeste larg, din tot sufletul. Sa fii iubita si sa iubesti. Dar sa te si iubesti. Si printre alte sacrificii sa te amuzi si sa razi cu lacrimi.

Daca as fi barbat, m-as intreba si as spune … 

Femeie, despre tine a fost mereu.

Oare chiar nu obosesti? Nu. Sa nu obosesti!

Dar sa te opresti din cand in cand si sa te uiti in spate doar pentru ca sa vezi si sa iti dai seama tot ce ai facut pana acum. Stiu, daca iti vor spune altii nu vei constientiza. Tu esti prea perfectionista. Ai nevoie sa te astezi si sa iti dai seama ca nu a fost in zadar tot ce ai facut. Atunci a fost despre tine. Cand nu te plangi si mergi inainte. Cand esti mai sensibila sau irascibila. Si atunci e despre tine.

NU lua orice lucru atat de personal. De multe ori, rautatile nu au nici cea mai mica legatura cu tine. Lasa-le sa treaca asa cum au venit. 

Tu nu spui niciodata nu. E bine sau rau, nu stiu. Dar intotdeauna m-a frapat cum reusesti sa le faci pe toate.

Esti frumoasa! Habar nu ai cat esti de frumoasa.

Femeie, sa te serbezi mereu. Nu doar azi. Pentru ca o zi nu e suficient pentru tine.

Stiu ca nu avem timp suficent pentru toate. Uneori ziua ar trebui sa aiba 48h ca sa facem tot ce ne-am propus. E atat de frumos cand nu uiti de altii si esti atenta la orice detaliu, dar nu uita de tine.

Nu uita ca nu poti avea grija de altii daca nu te ingrijesti pe tine in primul rand. Asta ii spun mamei mereu. Uneori e bine sa mai fii si egoista, dar in senul bun. Da-ti voie. Sa evadezi, sa razi, sa te bucuri de tine in primul rand, iar apoi cei din jurul tau vor si ei fericiti alaturi de tine. Mi-as dori ca toate femeile din viata mea si a ta sa fie constiente de asta.Si eu la fel ca si voi, incerc sa aplic orice am scris aici. Hai sa fim, si sa ne dam voie!

In incheiere, dragi femei, sa fiti asa cum vreti voi sa fiti, nu cum vor altii. Cand va simtiti bine in pielea voastra. Sa va bucurati de orice pe lumea asta. Si poate cel mai important lucru, sa pasiti pe tocuri cu glorie si sa lasati urme de bunatate peste tot pe unde mergeti. 

Va imbratisez cu drag!

 

 

 

 

Lasă un răspuns