Outfits

Green jacket on the streets of Bucharest

dsc_0098

A trecut fix o saptamana de cand am plecat din Bucuresti si chiar daca au fost cateva zile foarte pline, mai ales vineri cand a fost Webstock, mi s-a facut extrem de dor de momentele acelea. Imi place agitatia orasului, strazile pline de mister si de oameni care ascund multe povesti si chiar si asa in nebunia orasului, am regasit linistea in Parcul IOR unde mi-am petrecut ultima dupa-amiaza de sedere in Bucuresti.

dsc_0118

Povesteam intr-o postare mai veche ca mama mea obisnuia sa ma imbrace exagerat de mult in copilarie in rosu si spuneam ca am avut o perioada destul de lunga de cand am crescut cand evitam culoarea asta, insa acum am redescoperit-o si cred ca nu am mai purtat atat de mult rosu de atunci de cand mama avea “fixul” asta cu imbracatul asa.

Una peste alta, azi nu e doar despre rosu, ci si despre verde. Rosu e culoarea care mi-a marcat intreaga existenta si care o sa fie asa toata viata mea, iar verdele este culoarea mea preferata. Combinand aceste doua culori pot spune ca e ceea ce ma defineste pe mine gandindu-ne la semnificatia lor.

dsc_0097

dsc_0122

dsc_0170

dsc_0181

Combinatia dintre aceste doua culori mi se pare perfecta. E exact ceea ce trebuie sa ca te faca sa te simti super chic, mai ales cu aceasta jacheta biker cu fermoare care e fara doar si poate un stamenent. Am purtat geaca exact asa cum povesteam in postarea aceasta.
Am completat look-ul cu o perechea mea preferata de jeansi super simpli si slim care imi urmeaza linia picioarelor si a siluetei si pantofii care au fost cu mine aproape peste tot pe unde am mers in lumea asta si nu m-au dezamagit niciodata.

Locatie: Parcul IOR
Am purtat:
Jacheta si jeansi – Mango
Camasa – Stradivarius
Curea – Zara
Pantofi – Bershka
Geanta – Guess

love

2 thoughts on “Green jacket on the streets of Bucharest

Lasă un răspuns