Outfits, Travel

Hot in acest sezon: animal print

Hello dragii mei,

Azi povestim despre unul dintre subiectele mele preferate. Ce e HOT in acest sezon si print-ul meu preferat, adica animal print. Mai povestim si despre tranzitia dintre vara si toamna in cativa pasi simpli. Sau cum sa integrezi piese din noul sezon in tinutele tale cand inca e cald afara desi vara a trecut.

Mi-a fost foarte dor sa va scriu si sa povestim despre tinute si despre ce e nou in materie de fashion, asa ca sa-i dam drumul.

1. Incepem cu tranzitia de la vara la toamna.

Adaugam culori neutre

Daca vara purtam culori diverse ca sa ne “asortam” cu vara, toamna revin culorile neutre. Adica alb, negru, bej, maro, gri. Din punctul meu de vedere, ca sa facem aceasta tranzitie mai usoara putem sa adaugam usor, usor mai mult bej, alb sau negru in tinutele noastre. In aceasta perioada nu e chiar atat de frig ca sa renuntam complet la hainele de vara dar nici atat de cald ca sa nu luam macar jacheta de blugi la noi, asa ca e un element pe care si eu l-am integrat in tinuta desi nu apare aici.

2. Print-ul care nu se demodeaza niciodata: animal print

Trend-ul acesta este nemuritor. Si imi place la nebunie acest lucru. In fiecare sezon de toamna/iarna marile case de moda vin cu interpretari care mai de care pentru acest impreimeu. Evident ca se reinventeaza si reapar trend-urile pentru ca asa e moda: un mod de exprimare ciclic care se reinventeaza si readuce din trend-uri si moduri de a purta hainele o data la cativa ani.

Vi s-a intamplat sa povetiti cu parintii si sa va spuna ca ce se poarta acum au mai intalnit si ei in tinerete? Ei bine, din acest motiv. Pentru ca ce sta la baza modei a ramas doar au intervenit reinterpretari si noi ajustari la trend-uri odata cu aparitia noilor tehnologii.

Cum purtam acest imprimeu?

Folosim ce am povestit la inceput. Combinam culorile neutre cu animal print-ul. In outfit-ul de azi am folosit negru, bej si animal print. Este cel mai simplu mod de a purta acest imprimeu si nu veti da niciodata gres.

Se pot folosi doua imprimeuri de acest gen si apoi il “spargem” cu o jacheta neagra sau un palton sau un trench bej. Insa aceste combinatii uneori pot fi too much pentru a le purta zi de zi sau la birou. Uneori este bine sa ramanem in zona save.

Va scriu din escapada mea de o zi din Andorra si va marturisesc ca mi-a fost tare dor sa scriu despre un outfit post. Sper sa va fie util si va multumesc pentru fiecare vizita de aici!

Am purtat: top Zara, fusta Pull and Bear, pantofi Mango, geanta si ochelari de soare H&M.

Lasă un răspuns