Beauty, Lifestyle

Idei de cadouri de Mos Nicolae

Cand a trecut si anul 2019? Atat de multe lucruri s-au intamplat si parca e prea putin timp. Cel mai frums cadou sa fie oare mai mult timp? Nimeni nu ne poate da in dar timp, insa noi putem sa daruim din timpul nostru pe care sa il petrecem impreuna cu cei dragi. Acesta e cel mai nepretuit cadou de fapt.

Dar totusi, suntem la cativa pasi de sarbatori si goana dupa cadouri incepe. Avem nevoie de idei si nimic nu se intampla fara cadourile de Mos Nicolae, asa ca am ales 3 seturi cu care sa vin spre voi ca sa va fac viata mai usoara.

Un set de cosmetice

Setul Benefit de calatorie este prima mea propunere. Machiajele si cosmeticele in general sunt mereu bine primite. Chiar daca mai ai si altele acasa, niciodata nu stii cum surprinzi femeia iubita, sora sau prietena. Ei bine,cu acest set cu produse de la Benefit sigur o sa o surprinzi. Este un cadou excelent si contine 6 produse mini dintre cele mai cunoscute de la Benefit.

O Carte plus nelipsitele seturi de sosete si dulciuri

V-am mai povestit de invatatorul meu care mi-a zis ca atunci cand oferi cuiva o carte, este cel mai frumos cadou pe care puteai sa il faci. Ei bine, in continuare ii urmez sfatul si cand am ocazia cumpar cate o carte pentru cineva drag. De data aceasta avem cartea #GirlBoss, insa puteti opta pentru oricare alta in functie de cine este destinatarul.

Apoi sosetele. Nebunia si iubirea pentru sosete creste zi de zi, iar acum este ocazia perfecta pentru a le oferi. Si mai ales daca sunt si pline cu dulciuri sau insotite si de clementine care sa accentueze spiritul sarbatorilor.

 

Puteti construi voi seturi cu sosete, carti cosmetice si tot ceea ce credeti ca si-ar dori persoanele voastre dragi. Important e sa vina din suflet si sa fie pentru si pe stilul lor. Atentia la detalii conteaza mereu. Si va spun eu un secret: se observa mereu atunci cand cineva face cadouri si este atent la detalii. Acest lucru mereu este apreciat.

Lasă un răspuns