Outfits

I’m a hat person

DSC_0311

DSC_0318

Palaria este unul dintre accesoriile care face mereu diferenta dintre o tinuta normala si una sofisticata. Eu ii spun ca este un accesoriu IT, adica este de cele mai multe ori indispensabil pentru ca fara palaria aceasta sau cea neagra outfit-ul meu nu mai era la fel de chic, plus de asta poate fi adaugata la o sumedenie de outfituri si combinatii. Pentru o zi de weekend si de plimbare nu ai nevoie de prea multe accesorii, ci doar sa iti iei cu tine starea de bine si… palaria.

Am ales pentru a 2a oara pantofii sport pentru un outfit relaxat de weekend pentru ca planuiam sa merg la plimbare pe jos pana in centrul Clujului si inapoi acasa, ceea ce inseamna destul de mult, asa ca m-am asigurat din timp ca voi purta ceva confortabil. Foarte mult timp am fugit de pantofii sport si de toata accesorizarea aceasta care duce la tinute sporty-chic, insa uneori e chiar bine venita aceasta schimbare pentru ca e bine sa stiu ca am ceva extrem de comod pe care sa pun mana atunci cand am foarte mult de umblat pe jos cum a fost si ziua de azi.

Pentru inceput am ales accesoriile pentru ca am vrut sa adaptez outfit-ul la planurile mele de azi si la plimbarea super lunga, apoi am completat look-ul cu cardiganul lung din lana si geanta verde, care este si va fi printre preferatele mele.

Cel mai important lucru atunci cand iti alegi outfit-ul este sa te gandesti in primul rand la planurile pe care le ai in acea zi si la locurile unde o sa mergi pentru a-ti adapta tinuta si pentru ca sa iti usurezi ziua atunci cand ai multe lucruri de bifat in agenda.

DSC_0364

DSC_0353

DSC_0314

DSC_0304

DSC_0379

DSC_0381

DSC_0382

Meet crazy me and my crazy faces ­čśÇ

via GIPHY

Stiu ca nu am postat pana acum “din culisele” shooting-urilor, insa pentru orice lucru exista un inceput, asa ca de acum incolo ma gandeam sa postez, atunci cand va fi cazul, cateva momente amuzante sau peripetii din fiecare zi cu ajutorul gif-urilor.

Sa aveti un weekend plin de momente frumoase, amuzante si pline de zambete!

alb

2 thoughts on “I’m a hat person

Las─â un r─âspuns