Outfits

In pasi de dans catre o noua saptamana de festival

In pasi de dans catre o noua saptamana de festival

Merg in pasi de dans catre saptamana de festival pentru ca incepe festivalul Untold la Cluj-Napoca. Editia aceasta este una aniversara, pentru ca Untold sarbatoreste 5 ani de cand timp de 4 zile ne duce pe taramuri magice. Anul acesta este  editie plina de surprize. Sa nu mai vorbim ca legendarul Robbie Wiliams urca duminica 4 august pe scena Untold, sau ca Armin van Buuren are scena de vineri doar pentru el (aproape) unde va mixa chiar si imnul oficial al Untold compus de el.

In pasi de dans am inca o propunere de tinuta de festival pentru voi super dansatoare. Nu am cuvinte sa va spun cat siunt de comozi pantalonii acestia si cata mobilitate ofera. Eu i-am numit pantaloni dansatori. Print-ul iti permite sa asortezi orice iti doresti cu pantalonii si pentru orice ocazie. Flateaza liniile corpului dar in acelasi timp sunt comozi si te fac sa te simti super cool atunci cand ii porti.

Pe langa voia buna, noi fetele avem nevoie de ceva timp in plus sa ne pregatim, asa ca vin in ajutoru vostru.
Se adauga ingrendientele:

Pentru tinuta aceasta de festival martusisesc ca este prima data cand port o borseta si consider ca este ocazia perfecta pentru a incera lucruri noi. Mai ales ca borseta este marca unui brand romanesc super cool. Sentimentul funky persista la festival pentru ca ma ajutata sandalele din piele cu platforma si cu accente argintii care fura privirile.

 

 

Vremea se arata capricioasa, insa eu am incredere ca vom prinde apausui memorabile si nu pelerine de ploaie. Spun apusuri pentru ca stiti cat demult iubesc acest moment al zilei si abia astept sa dansam in lumina apusului la festival.

Atat in timpul zilei cat si seara, eu am ales sa am incaltari comode. Port pentru tinute sandalele si bocancii marca FunkyFain, alt btand romanesc tare drag mie. Arunca o privire pentru cele mai faine modele pe funkyfain.ro si hai sa dansam impreuna! Acestea fiind spuse, sunt mandra si recunoscatoare ca pot alcatui si combina piese pentru tinute facute de designerii romani. Toate ingrendientele acestea vor face editia Untold cu numarul 5 si mai fabuloasa decat ar fi putut fi.

Mai multe detalii si informatii despre punctele importante, zona de mancare si scenele din  festival gasiti aici.

Va imbratisez tot in pasi de dans!

Lasă un răspuns