Beauty

Incepe Black Friday pe Notino. Ce cautam?

Incepe Black Friday pe Notino. Ce cautam?

Incep reducerile de Black Friday pe Notino si toata saptamana, din data de 11.11.2019 pana in 17.11 vom avea reduceri de 15%. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa folositi codul black.

Stiti deja ca am inceput sa fac tot felul de cumparaturi pe Notino, insa de Black Friday ce cautam?

Eu bine eu caut cadouri si parfumuri. Asta imi e slabiciunea. Si nu ma pot abtine. In acest articol am doua dintre parfumurile care m-au cucerit si as profita de orice reducere ca sa le cumpar din nou. Unul este de nisa, altul este mai cunoscut, inca ce au in comun cele doua este faptul ca sunt intense, misterioase si senzuale.

De Deep Euphoria de la Calvin Klein am mai povestit intr-un articol anterior si este parfumul pe care il folosesc in prezent. Este varianta de 30 de ml ca sa pot sa il iau cu mine in geanta cand am nevie.

Parfumul de la Juliette Has a Gun MMM…este ceva aparte. Si despre acesta am mai povestit, insa simt nevoia sa o mai fac in cateva cuvinte. Este parfumul pe care nu l-am uitat niciodata. Am avut un parfum de geanta intr-o varianta mult mai mica in urma cu cativa ani, iar de atunci am ramas cu acea amintire. Noroc ca am gasit parfumul pe Notino.

Ce as mai cauta de Black Firday?

Ar fi produse de ingrijirea parului sau de aranjarea parului. Noroc ca aveam o varietate de produse de unde sa alegem. Si sincerasa fiu o sa arunc o privire pentru ca este pentru prima data dupa multi ani cand am asteptat cu nerabdare reducerile de Black Friday de pe Notino.

Lasă un răspuns