Beauty

Masti cu ulei de arbore de ceai

Masti cu ulei de arbore de ceai

Masti, masti si iar masti! De mai bine de un an sunt nelipsite in rutina mea de ingrijire. De cel putin 2 ori pe saptamana le aplic si cel mai des folosesc masti tip servetel pentru ca sunt cele mai practice.

Azi povestim despre mastile cu ulei de arbore de ceai. Datorita conținutului de ulei de arbore de ceai, masca purifica pielea si regleaza sebumul de pe ten pentru a combate imperfecțiunile pielii lasate in urma acneei. Uleiul de arbore de ceai, si implicit mastile aplicate, au efect antibacterian, antiinflamator si reduc cicatricile.

Mereu cand am pete cauzate de acnee sau chiar cosuri ce nu se mai retrag, obisnuiesc sa aplic o masca de tip servetel cu ulei de arbore de ceai si stiu ca mi se va calma teul. Sincera sa fiu am mereu cate o rezerva in casa de masti cu arbore de ceai pentru ca nu se stie niciodata cand tenul are nevoie de mai mult ajutor pentru a se calma.

Pe langa mastile de fata, mai nou, mi-am facut un obicei sa imi achizitionez si masti pentru maini, sau in cazul noastru de azi, masti pentru picioare. Pentru ca vara e chiar aici dupa colt, picioarele noastre au nevoie si ele de o ingrijire suplimentara. E nevoie ca pielea moarta sa fie indepartata, si pielea sa fie hidratanta. Mastile coreene fac o treaba foarte buna pentru regenerarea pielii si mereu sunt prima alegere cand caut ceva.

Deja a devenit pentru mine un intreg ritual aplicarea mastilor. Un ritual ce include o data pe luna masca de fata, de maini si de picioare si patch-uri de ochi. Pe langa scrub-ul de corp si baia cu spuma. Este cel mai comod si accesibil mod de a ne face un adevarat spa la noi acasa.

Nu uitati sa va dedicati timp pentru voi si sa va relaxati! mintea si corpul odihnit te conduc catre cele mai inalte teluri de atins.

Lasă un răspuns