Events

Meet me @Meet Magento Romania 2015

Ca de fiecare data, programul meu incepe undeva la ora 9:30 sau 10:00 cu o cafea mare pentru inviorare si cu verificarea mail-urilor sau a noutatilor de pe retelele de socializare.
Zis si facut, insa ieri dimineata, cand stateam linistita in pat primesc un mail extrem de important pentru mine.
Asa dimineti sa tot am sa ma bucur foarte mult de vestile bune si sa imi incep ziua intr-un mod extrem de bun.

IMG_8214

Si pentru ca am pomenit mai sus de retelele de socializare si tot ce tine de internet, propun sa stam putin de vorba despre acest subiect.

In ultima perioada, tot mai multa lume isi muta afacerea in mediul online pentru a avea mai multa vizilibitate, pentru a ajunge mai usor la clientii lor, pentru a fi chiar la un click distanta de ei.

Tind sa cred ca cei prezenti in mediul online pe platformele de eCommerce sunt mult mai atenti la clientii lor, decat ceilalti proprietari de afaceri din simplul fapt ca cei din mediul online sunt mult mai atenti la comportamentul clientului si incearca sa il cunoasca si sa ii anticipeze miscarile, chiar daca este la un click distanta.

Nici eu, nici alte persoane nu ne-am nascut invatati sau profesionisti intr-un anumit domeniu, tocmai de aceea vin profesionistii la noi pentru a ne ajuta si invata cum merg treburile in eCommerce si marketing.

Unde vin?

La Meet Magento Romania 2015.
Este locul potrivit pentru a te pune la curent cu toate noutatile in materie de eCommerce, business si platforma Magento.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferinte la nivel global, avand evenimente in 2015, in 30 de tari precum: SUA, Germania, Italia, Spania, Polonia, Elvetia, Rusia sau Brazilia.

Meet Magento Romania 2015, se va desfasura pe parcursul a noua zile, in 2 si 3 octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentele sunt cu subiecte variate legate de business, marketing, unele sunt dedicate proprietarilor de magazine sau furnizorilor de servicii, altele vor fi compuse din workshop-uri ce vor trata diferite teme de interes pentru participanti.

rsz_visual_1200_900

Motivul pentru care am inceput ziua intr-un mod atat de bun este faptul ca o sa particip pentru prima data la un eveniment important cum e Meet Magento Romania 2015 in calitate de editor al #BVS. Sunt tare fericita pentru acest lucru si va invit si pe voi sa intrati aici pentru a vedea mai multe despre acest eveniment sau direct aici pentru a va procura biletele de acces la eveniment.

La final va las cu un scurt teaser pentru a va spori curiozitatea de a lua parte la acest eveniment #mm15ro
.

Va imbratisez cu mult drag!

alb

1 thought on “Meet me @Meet Magento Romania 2015

  1. Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Bianca’s Visual Space pe Google.
    Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa, mai ales ca am mai gasit aici si despre
    ora, ora exacta, lucruri interesante
    si folositoare. Mult succes in continuare!

Lasă un răspuns