Lifestyle

Memories never die

DSC_0365

Nu sunt genul de persoana care sa lase lucrurile de care imi pasa si care conteaza pentru mine sa treaca asa ca si cand nu ar fi existat. De aceea, am horatat sa public aceste poze dintr-o sesiune mai veche pe care nu le-am publicat din simplul motiv ca pe atunci #BVS exista doar in agenta mea la stadiul de planuri de viitor.

DSC_0375

Sedinta aceasta foto a fost printre primele de cand mi-am achizitionat aparatul foto pe care mi-l doream de mult timp, un Nikon D3200. Eram tare fericita pentru ca il aveam in sfarsit, eu ii spuneam atunci “my baby Nikon”. E unul din “accesoriile” mele preferate pentru ca facem o treaba minunata impreuna.

Cat despre mine, cea care sunt in acele poze totusi diferita de cea de acum. In mai putin de un an totul s-a schimbat, nici macar perechea aceea de pantaloni nu o mai am.

DSC_0367

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu tin foarte mult la relatiile cu persoanele de calilate din viata mea. Acesta era unul din lucrurile cu care veneam in fata voastra fix aici cand ma descriam si incercam sa creez o legatura cu voi, pe care eu sper ca am creat-o de atunci si pana acum. Aceasta este o postare mai speciala decat celalalte pentru ca e despre mine mai mult decat despre sedinta foto cu mine.

Peste putin timp o sa fie 4 luni de cand sunt in spatele #BVS si nu-mi vine sa cred cat de rapid se scurge timpul si mai ales cate lucruri putem realiza daca avem rabdare si incredere in noi.

DSC_0372

DSC_0307

Cand am facut pozele acestea habar nu aveam ce ma astepta si habar nu aveam ca intr-un timp atat de scurt imi voi indeplini obiectivele care atunci erau doar niste idei fara nume.

Asta e si misterul vietii pe care il iubesc. Ca nu ai cum sa stii ce te asteapta si totusi mergi inainte cu dorinta ca lucrurile sa mearga bine si sa ai langa tine oamenii pe care ii iubesti.

DSC_0346

DSC_0383

Nu era in planul meu sa va povestesc despre asta, insa o fac pentru ca e amuzant.
Stiti si voi ca in perioada de examene suntem toti stresati si obositi de la invatat. Asa eram si eu si intr-o zi ma pregatesc sa merg la facultate pentru a sustine un examen. Ma imbrac cu perechea de blugi din pozele acestea si cu o camasa.
Nimic neobisnuit pana cand ajung acasa seara si imi dau seama ca pantalonii mei erau rupti fix unde nu trebuie si nu-mi venea sa cred ca am mers asa tocmai la facultate, norocul meu a fost ca atunci aveam trench-ul peste si ca imi acoperea zona problematica.

Si uite asa nu mai am eu parte de una dintre perechile mele favotite de blugi si dintr-o simpla intamplare amuzanta vedem cum se schimba lucrurile de rapid in viata noastra.

DSC_0344

DSC_0394

Eu sper ca v-am transmis o evergie pozitiva prin aceasta postare pentru a va incuraja sa aveti incredere in voi si rabdare pentru ca asa sigur o sa va realizati toate obiectivele ce le aveti in minte si nu in ultimul rand sa apreciem valoarea persoanelor si chiar si a lucrurilor din viata noastra.

Chiar atat de schimbata sunt, ce spuneti?

DSC_0392

Multe imbratisari cu drag!

alb

Lasă un răspuns