Outfits

Oaza de energie din centrul orasului

DSC_0014

DSC_0025

Am crescut intr-un mediu frumos si intr-un loc cu mult aer curat despre care va povesteam aici despre ce e vorba cand spun beautiful place called home.
Chiar daca mi-am dorit extrem de mult sa vin la Cluj-Napoca si sa imi traiesc viata si visul asa cum vreau, de multe ori imi lipseste aerul curat, mirosul de iarba verde si linistea din parcul meu de acasa.

Nu stau prea mult pe ganduri pentru ca am locul meu de unde imi incarc bateriile, loc descoperit inca din primul semestru din studentie.

Da, este vorba despre Grădina Botanică “Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

DSC_0027

DSC_0051

DSC_0034

Locul acesta este unul de poveste mai ales primavara cand e plin de lalele si frezii si totul prinde viata. Multitudinea de culori te face sa nu mai sti unde sa iti indrepti privirea si ce loc sa mai fotografiezi.

Momentul meu favorit, pe langa plimbarile interminabile, este acela cand gasesc o banca libera, ma asez in linistea aceea relaxanta si ascult cantecul pasarelelor. Nu au nevoie de prea mult timp ca sa ma faca sa imi asez gandurile in ordine si sa gasesc acea pace interioara.

DSC_0031

DSC_0012

DSC_0148

Sunt sigura ca multi dintre voi ati vizitat macar o data acest loc superb, insa stiu ca toti avem povestea noastra cu acest loc, sau mai bine spus sunt locuri cu insemnatate pentru toti dintre noi.
Evident ca si acest loc e unul cu insemnatate si cu amintiri puternice si pentru mine.

E tare frumos sa mergeti in fiecare sezon si sa vedeti frumusetea locului cu fiecare haina pe care o imbraca.

Si daca am ajuns la capitolul ” despre haine”, m-am bucurat sa am un outfit in care sa nu fie nevoie nici macar de sacou din cauza ca era extrem de frumos si placut afata.
Tinuta mea a pornit de la pantofi si de la aceasta gentuta cu snake print care este preferata mea din ultimul timp, dar si culoarea albasta.

DSC_0147

DSC_0006

DSC_0072

DSC_0158

DSC_0084

DSC_0204

Mai sus vorbeam de locuri cu insemnatate, asa ca va invit sa povestim de data aceasta despre aceste locuri si unde sunt ele.

Sper ca v-ati relaxat in acest weekend si ca v-ati incarcat si voi bateriile.

DSC_0263

DSC_0274

alb

1 thought on “Oaza de energie din centrul orasului

  1. Da…cat am fost studenta am fost cel putin o data pe an…primavara la lalele…am pastrat traditia an de an…acesta e primul an in care nu am reusit sa ajungem…si tare imi pare rau 🙁

Lasă un răspuns