Outfits

On the run

DSC_0006

Sunt #ontherun aproape tot timpul.
Chiar daca ma trezesc la timp si ma organizez in asa fel incat sa-mi ajunga timpul pentru tot ce am nevoie sa fac inainte sa plec de acasa, tot ajung sa fiu in criza de timp sau chiar in intarziere. Probabil lucrul acesta e cel mai mare defect al meu la care lucrez din greu ca sa remediez situatia, insa recunosc, mai am si mici abateri de la ragula…

Am scris in numeroase postari ca sunt mereu pe graba si ca imi aleg ourfit-urile dupa piese basic pe care apoi sa le pot combina in multe feluri pentru a nu avea o tinuta banala, asa ca m-am gandit ca tema shooting-ului din aceasta postare sa fie exact “fuga” mea de zi cu zi.

DSC_0016

DSC_0004

De data aceasta piesa dupa care am ales tinuta este camasa alba care ar trebui sa fie nelipsita din orice garderoba si sa fie chiar in mai multe exemplare pentru a avea una de rezerva in orice situatie. Am completat tinuta cu fusta din piele ecologica si am inlocuit pentru cateva minute paltonul gros cu cardiganul lung din lana. Acest gen de cardigane au inceput sa imi placa extrem de mult pentru ca sunt extrem de practice mai ales in perioada imediat urmatoare de tranzitie dintre iarna si primavara. Si daca tema este #ontherun, atunci am ales geanta mica cu snake print cat sa imi incapa cheile, telefonul, un pachetel de servetele si rujul pentru ca altceva oricum nu aveam timp sa iau. Mi-am luat rapid cizmele lungi in picioare si am fugit la shooting.

Sunt o persoana care daca este pusa sub presiune da foarte mare randament in orice situatie si cred ca acesta este secretul meu cand imi aleg rapid hainele ca sa pot sa construiesc o tinuta in asa scurt timp.

DSC_0003

DSC_0102

DSC_0093

DSC_0007

DSC_0031

Indiferent daca sunt sau nu in intarziere, nu imi pierd niciodata buna dispozitie si nu las absolut nimic sa-mi stearga zambetul de pe fata si profit de toate lucrurile frumoase din viata mea, ignorandu-le pe cele negative.

Va imbratisez cu drag si sper sa aveti mereu un zambet la voi in orice situatie!

DSC_0086

alb

2 thoughts on “On the run

Lasă un răspuns