Outfits, Travel

One day in Sibiu & Zara total look

 

dsc_0535

Cand te-ai urcat ultima data in masina si ai plecat fara sa iti faci prea multe planuri?

La inceputul lunii, dupa o discutie de cateva minute la telefon cu prietena mea Sonia, am plecat spre Sibiu.

Iar ca sa exemplific o frantura din discutia noastra, asa ar fi:

S: Stii ca vorbeam sa plecam undeva? Te-ai razgandit?

B: Nu, nu m-am razgandit. Vin oriunde. :))

S: Atunci hai sa ne imbracam si sa plecam.

Iar intr-o ora deja proneam spre Sibiu unde am avut noroc de o vreme superba cu mult soare. Orasul asta are un farmec aparte, si asta se datoreaza si locuitorilor prin prisma culturilor multiple prezente aici.

Daca ne gandim la atractiile turistice, la arhitectura cladirilor, la caldura si energia buna a locuitorilor, insumanndu-le ma fac sa pozitionez Sibiul printre  orasele mele preferate. Rezonez foarte mult cu acest oras si a fost o bucurie foarte mare pentru mine cand m-am reintors aici.

 

dsc_0512

dsc_0503

 

 

dsc_0501

dsc_0496

dsc_0523

dsc_0501

 

Am avut timp sa ne plimbam, sa facem poze, sa bem o cafea, iar inainte de lasarea serii am vizitat Muzeul Brukenthal care se afla in incinta Palatului Brukenthal, mai exact Galeriile de Arta Europeana si Arta Romaneasca aflate in Piata Mare din Sibiu.

Palatul Brukenthat a fost construit de baronul Samuel von Brukenthal, iar cladirea  avea sa devina mai tarziu primul muzeu din Romania. Muzeul pune la  dispozitia curiosilor colectiile baronului. 

Dupa vizita la muzeu, am decis sa mai ramanem pana la lasarea serii ca sa ne bucuram si de luminile de la Tagurl de Craciun din Piata Mare. Am intrat intr-un local sa ne mai incalzim, iar cand am iesit am avut o supriza foarte mare cand mi-am ridicat capul si am vazut proiectiile de pe cladiri. Nu m-a incantat nici bradul sau alte luminite cum m-au incantat proiectiile de pe cladiri pentru ca nu ma asteptam sa le vad.

 

dsc_0608

dsc_0601

 

dsc_0541

Luna Decembrie este luna in care ii surprinzi pe cei dragi cu cele mai alese cadouri, insa nu uita de tine si acorda-ti un ragaz si mai mult timp.

Odihneste-te, incarca-ti bateriile si eventual,  pleaca la drum. Ia pe cineva drag cu tine si mai adauga niste momente frumoase in cufarul cu amintiri. 

Cand ai facut ultima data asta?

Daca nu iti amintesti cand, e cazul sa iti suni prietenii si sa va faceti planurile, iar daca nu  stiti ce sa alegeti, Sibiul e o alternativa foarte buna.

 

love

Lasă un răspuns