Outfits

Primele zile de primavara la Cluj

 

Primele zile de primavara si primele raze de soare m-au scos din casa pe strazile Clujului.
Atmosfera de afara ma face sa fiu foarte inspirata, energica de parca as zburda pe strazi ca un copil.

Am un nou crush – adica o noua culoare care ma ademeneste. Albastrul.

Asa ca am gasit o pereche de pantaloni primavaratici si un decor pentru poze care sa imbine starea mea. Pantalonii sunt de la H&M si i-am gasit la reduceri la un super pret de 40 de lei. Nici nu am respirat si clipit cand i-am gasit si am fugit la casa sa ii platesc. Pasiunea pentru patalonii evazati este din ce in ce mai mare.

De data aceasta m-am gandit sa combin pantalonii cu aceasta camasa de la designerul Dragos Prioteasa. Camasa este facuta dintr-un material care nu se sifoneaza si care se calca foarte usor. Totodata, este prima mea camasa de acest gen si cu fermoar in loc de nasturi.

Am facut deja o demosntratie ( pe InstaStories @biancavasut )  si am calcat camasa cu fierul de calcat cu abur si toate cutele se indreapta foarte bine.

In acest sezon simt nevoia sa experimentez mai mult si sa incerc lucruri pe care nu le-am mai purtat, asa ca: Voila. Tinuta cu pantalonii primavaratici de la H&M si camasa de la Dragos Prioteasa purtate impreuna. Am ales si centura lata pentru a accentua talia si pentru a aduce inca un element nou tinutei. Geanta de la BonPrix este partenera perfecta pentru zi si pentru a-ti arunca toate nebuniile de care ai nevoie pe parcursul zilei la job.

Designerul Dragos Prioteasa are atat camasi de dama, cat si camasi de barbati slim fie in diferite modele, asa ca acestea sunt un cadou perfect pentru persoana iubita. Sau chiar sa va construiti impreuna matching outfits cu aceste camasi.

Photo Credits: Lensis photography

Multumiri speciale Stefana Palade.

Lasă un răspuns