Outfits

#sexy shoes

DSC_0118

Cand ma gandesc la culoarea rosie, imi vin in minte amintiri din copilrie despre care va povesteam aici, insa pe langa aceste lucruri ma gandesc si la pasiune, feminitate, dorinta, caldura, iubire.

Fie ca e pe buzele noastre, pe rochiile noastre, pe unghii sau ca folosim aceasta culoare pe vreun accesoriu, rosul ne da automat o altfel de atitudine si o incredere debordanta atunci cand pasim in lume.

DSC_0113

 

DSC_0120

DSC_0110

Se spune ca atunci cand nu esti sigura cu ce sa te imbraci, poti imbraca sau alege cu incredere culoarea rosie si nu vei da gres niciodata. Am verificat acest lucru si chiar asa este. Rosul atrage priviri, zambete si dorinte si iti da acea incredere in plus fata ce cea pe care o ai oricum.

Nu mai e nicio indoiala ca rosul e exact ceea ce ai nevoie, un fel de alegerea corecta la momentul potrivit, insa cand vine vorba de pantofi, atunci chiar e ceva extrarodinar.

Intotdeauna imi doream o pereche de pantofi rosii si de ceva timp i-am gasit. Sunt pantofii potriviti pentru mine si atunci cand ii incalt am impresia ca au fost facuti pentru mine.
Sunt acea pereche pe pantofi pe care atunci cand ii porti poti cuceri lumea, asta e clar.

DSC_0142

In garderoba unei femei trebuie sa fie anumiti itemi indispensabili, iar printre acestia trebuie sa se alfe neaparat little black dress si pantofii rosi. Acesti itemi te scot din orice situatie, ca si cum ar fi cei mai buni prieteni ai unei femei, sunt acolo cand ai mai mare nevoie de ei.

DSC_0123

DSC_0132

DSC_0119

Dupa ce ati ales tinuta in care va simtiti bine, si ati incaltat pantofii rosii, nu mai aveti nevoie decat de putin glitter in priviri pentru un plus de farmec, si rujul nelipsit pe buze.

Sper sa va gasiti perechea potrivita pentru voi si nu uitati niciodata de acel glitter pentru un plus de farmec in priviri!

Va imbratisez cu drag!

alb

Lasă un răspuns