Lifestyle

Simplicated and Sophisticated

dsc_0117pixlr

Am ajuns la Bucuresti in urma cu putin timp si am inceput sa ma pregatesc pentru ca a mai ramas foarte putin timp pana la Websotck.
Cu ocazia aceasta m-am gandit sa scriu in aceasta postare despre experientele mele la conferinte si cum am decis sa ma prezint eu acolo. (vezi postarea anterioara pentru mai multe detalii)

Maine incepe #websotckro de la ora 9am, iar primul lucru care imi trece prin cap cand ma pregatesc pentru o conferinta este sa nu exagerez cu atat machiajul, cat si cu felul in care ma imbrac ca sa cad intr-o nota vulgara fara sa vreau. Mi-am dat seama ca daca ne straduim sa atragem atentia cu atat esuam mai mult, iar la genul acesta de conferinta conteaza, dupa parerea mea modul in care faci networking si cat de pozitiva esti. Restul sunt detalii. Da, pur si simplu sunt detalii care tin, culmea, de cat de atenti suntem noi la acele detalii sau cat de mult punem accentul pe ele.

Am invatat ca simplitatea inseamna eleganta si prestanta,  mai ales atunci cand participam la un eveniment fancy/ conferinta de orice fel. Am mai invatat ca nu e necesar sa ai un outfit “sexy” ca sa fii observata si am mai invatat ca un machiaj de calitate cu niste culori potrivite pentru zi e ingrendientul de care avem nevoie ca sa ne completeze tinuta.

Nu sunt un beautyblogger sau o alta experta care da sfaturi si atat numai. E experienta mea pe care am transpus-o si pe care am analizat-o si mi-am dat seama ca machiajul este foarte important la o conferinta, poate mai important decat tinuta pe care o purtam si care oricum e intr-o nota office.

Daca folosim umbre pe care sa le alungim la coada ochiului in partea de sus ne va face fata mai luminoasa si ne acorda acea deschidere care se citeste in priviri si pe care oricine vrea sa o vada atunci cand intra in discutie cu tine. Ah, si vis-a-vis de privire, putem adauga inca un element extraordinar de important pentru networking, si anume limbajul trupului. Nu stiu cat de bine imi maschez emotiile pe care recunosc ca le am de fiecare data, insa incerc sa fiu cat mai deschisa si sa am o atitudine pozitiva sau un zambet la momentul potrivit care ajuta la depasirea tuturor emotiilor.

Am ales sa nu vorbesc despre outfit pentru ca asa cum am spus si mai sus poate fi dus din zona office la o zona mai cool cu accente classy. Atata timp cat tinuta noastra este una decenta, inseamna ca ne respectam si ba mai mult, respectam evenimentul in sine si oamenii care aleg sa participe si toata problema cu tinuta este rezolvata.

 2016

Simplicity is the ultimate form of sophistication. – Leonardo da Vinci

dsc_0097pixlr

speakeri-webstock

Nu uita ca tot ce se intampla la #webstockro va fi transmis live pe site-ul acesta. Sau daca nu poti fi conectat in permanenta la transmisiunea live poti urmari pe Instagram si Facebook folosind hashtag-ul #webstockro unde voi posta tot ce se intampla de dimineata pana seara.

14492546_1127967717238605_6382506051499403462_n

love

Lasă un răspuns