Outfits

Simplicity

DSC_0058

Sa stii sa apreciezi simplitatea nu inseamna sa fii medicoru sau sa fii un om care nu are nimic de spus, ci sa stii sa te faci ascultat fara sa faci vreun efort si sa stii ca poti iesi in evidenta fara sa faci nimic decat sa actionezi, sa te imbraci cu bun gust si sa te porti in societate cum trebuie.

Simplitatea e atunci cand stii sa vorbesti si cand stii cand sa te opresti, cand stii ce sa spui, cand sa spui si cum sa spui. Simplitatea e atunci cand nu vrei sa te dai in spectacol, cand stii cat valorezi si cand stii exact care e potentialul tau.

Simplitatea nu are nimic de a face cu faptul ca trebuie sa tii capul plecat pentru ca esti un om simplu si nu trebuie sa superi pe nimeni cu nimic, simplitatea e legata si de felul in care vorbesti sau ii tratezi pe ceilalti, e legata de bunatatea sufleteasca a fiecaruia si e legata de caracterul omului si de calitatea vietii sale.

Simplitatea se regaseste peste tot, intr-o privire sincera, intr-un cadou ales cu grija si cu gust, intr-o conversatie care ti-a ramas intiparita in minte, dar mai ales in calitatea gandirii omului. Se mai regaseste si in selectivitatea sau grija cu care isi alege cineva grupul de prieteni, oamenii cu care interactioneaza, felul in care isi decoreaza casa si cum isi alege imbracamintea.

Tot ce e simplu e complicat si tot ce e complicat nu are legatura cu simplitatea sau cu calitatea omului pe care il intalnesti. Simplitatea e tot ce tine de gusturile omului si de cum le exploateaza sa sa-si faca viata cat mai fericita.

DSC_0019

DSC_0003

DSC_0013

DSC_0068

DSC_0062

DSC_0038

DSC_0032

DSC_0063

DSC_0067

DSC_0021

Nu ai nevoie decat de incredere in fortele proprii si pe langa asta ia cu tine rujul rosu oriunde ai merge si vei privi altfel lucrurile, functioneaza de fiecare data!
Te imbratisez cu mult drag!

alb

2 thoughts on “Simplicity

Lasă un răspuns