Outfits

Soft pink shoes

DSC_0079

Sunt o persoana care iubeste viata, culorile, buna dispozitie si acea stare interioara care nu stiu sa o definesc, dar o asociez cu “sanatatea interioara” pe care oricine ar trebui sa o aiba.

Iubesc culorile mai ales sa-mi aleg diferite outfit-uri dominate de diferite culori sau o tinuta sa se invarta in jurul unei culori predominante mai ales vara, dar asta nu inseamna ca o sa ma vedeti vreodata in viata asta imbracata ca un papagal colorat.

Si daca tot am deschis subiectul culorilor, povesteam aici in urma cu ceva timp despre culorile mele preferate. Nici nu mai incape inadoiala ca verdele e pus la loc de cinste, insa acum trebuie sa ne oprim asupra culorii #roz.

DSC_0089

DSC_0085

 

Nu, nu e nici culoarea mea preferata, nici vreo noua obsesie. Cred ca imi ajung degetele de la o mana ca sa pot enumera articolele mele vestimentare roz. Cel mai “bine clasat” articol vestimentar roz al meu este sacoul oversized despre care am scris aici.

DSC_0180

DSC_0137

Nu ma dau in vant dupa culoarea roz, numai daca o folosesc pe buze exact ca in pozele din postarea aceasta. Am descoperit o gama de produse cosmetice si am facut automat o obsesie pentru ele, despre acestea e vorba si cu siguranta o sa-mi achizitionez si altele.

Hainele ca hainele, dar cand vine de pantofi atunci avem o gramada de povestit.
Sincera sa fiu cand gasesc o pereche de pantofi care sa imi pice cu tronc in loc de ochi mi se formeaza doua inimioare, exact ca si acel emoticon. Si stiu ca nu sunt singura care face asa.

Stiti cum se spune “da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea”
nu sunt fana Marilyn Monroe, dar chiar are dreptate!

Am gasit in vacanta aceasta 2 perechi de pantofi de care m-am absolut indragostit si una dintre acele perechi e chiar aceasta roz pal.
Singura exceptie care se aproba oricand atunci cand vine vorba de roz si de pantofi.

DSC_0113

DSC_0005

DSC_0062

DSC_0163

DSC_0177

Pantofii acestia sunt minunati! Sunt foarte comozi si pot sa ii port cu diferite tinute, atat mai elegante cat si smart casual, depinde de ocazie si locul unde merg. Nu am putut sa nu merg la una din sedintele foto fara ei, chiar nu puteam si daca aveam alta optiune tot pantofii acestia ii alegeam, asta e clar!

Nici sa nu va ganditi ca nu puteti cuceri lumea!
You can do it, we can do it!

Astept sa-mi spuneti voi ce reactii aveti cand gasiti o pereche noua de pantofi.

Va imbratisez tare si sper ca si acest articol a fost pe placul vostru!

DSC_0057

alb

Lasă un răspuns