Travel

Sweet escape

DSC_0127

Din natura imi iau energia si uneori simt ca ea ma intelege cel mai bine. Cand ai nevoie de o adiere de aer rece e acolo pentru tine, cand ai nevoie ca soarele sa iti mangaie fata nu sta niciodata pe ganduri.
De cand sunt mica sunt obisnuita ca in fiecare vara sa merg la munte si sa petrec ceva timp singura, fara sa fac nimic pur si simplu doar eu si privelistea mea minunata.

DSC_0016

DSC_0038

DSC_0052

 

Povestea mea cu natura si locurile cat mai inalte nu e noua deloc, imi doresc sa merg cat de sus posibil fara sa ma pierd in ganduri care nu ma lasa in pace sau fara sa ma pierd in acele frici care iti dau tarcoale mintii. Visul meu e sa sau cu parasuta din avion si sa sar cu parapanta dintr-un loc cat mai inalt. Si am sa o fac mai devreme sau mai tarziu!
E o sensatie extraordinara sa fii acolo sus la mai mult de 1500 m si dintr-o data sa simti de parca plutesti si nimeni si nimic nu iti sta in cale ca si cand lumea ar fi a ta!

Oricat de mult ne-am dori lucruri fancy si extravanagte, acestea nu pot fi inlocuite cu simplitatea si frumusetea pura pe care o are natura. Stiu ca suna ca un cliseu deja si poate nu e prima data cand o spun, dar daca nu stim sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii care sunt exact sub nasul nostru nu avem cum sa ne bucuram si sa fim recunoscatori pentru alte lucruri.

DSC_0041

DSC_0078

DSC_0060

DSC_0056

DSC_0140

DSC_0072

DSC_0160

Pun pariu ca impartasim aceleasi ganduri si ca experientele si trairile de acest gen si nu numai ne raman raman tuturor in minte si in suflet si ca nimic nu se compara cu ele.
Nu e de mirare ca verdele e una din culorile mele preferate mai ales are legatura si cu prospetimea si vitalitatea naturii.

Nu am putut sa las sa treaca timpul fara sa nu adaug aceasta postare pe #BVS pentru ca are insemnatate pentru mine locul acela unde eram.
Nimic din ceea ce traim sau ceea ce primim nu e intamplator si daca avem grija sa acordam macar cateva minute pe zi pentru o scurta meditatie in care sa ne punem ordine in ganduri si sa vedem ceea ce conteaza pentru noi la momentul acela, atunci cu siguranta vom fi mai energici si vom primi cu bratele deschise orice experienta si le vom putea aprecia inzecit.

Nu am altceva de spus decat ca va doresc sa iubiti natura pentru ca si ea ne va iubi pe noi la schimb!

CSC_0054

Va imbratisez cu mult drag!

alb

Lasă un răspuns