Outfits

Windy situation

DSC_0023

DSC_0053

Dragilor, am revenit la activitatile mele zilnice si in urmatoarea perioada mi-am propus sa fiu foarte activa pe blog si de data aceasta avem o windy situation in toata regula. Acum ca weekend-ul ne bate la usa, am pregatit o postare care nu era planificata si ma bucur tare mult ca am reusit acest lucru pentru ca ieri batea extrem de tare vantul si nu credeam ca o sa imi pot duce planul la bun sfarsit.

Ziua de ieri a fost una destul de incarcata, insa nu cu multe task-uri de efectuat, ci cu energie pozitiva, relaxare si multa voie buna … si sa nu uitam de vantul care batea extrem de tare, insa am facut “haz de necaz” si ne-am amuzat copios.

Cum spuneam, nu aveam planificata sedinta foto, asa ca eu alesesem un outfit potrivit pentru o plimbare lunga cu multe povesti cu una dintre cele mai bune prietene ale mele si am decis in ultimul moment sa iau aparatul cu mine si nu regret deloc pentru ca m-am simtit foarte bine cu acest look pe care o sa il exploatez la maximum de care ori am ocazia.

A fost o alegere de moment, chiar si eu am fost surprinsa de cat de bine s-ar potrivit hainele intre ele, alegere care ma face sa spun pentru a nu stiu cata oara ca lucrurile nestudiate si neprevazute si sunt cele mai #cool atat in materie de outfit-uri, cat si legate de activitatile noastre zilnice.
La sfarsitul postarii am lasat si lista cu articolele purtate, lista pe care o sa o scriu de acum incolo la fiecare postare.

DSC_0033

catsaa

DSC_0048

DSC_0047

DSC_0061

DSC_0084

DSC_0081

Am purtat:
Geaca de blugi – Vero Moda
Top – H&M
Inel – H&M
Choker, bratara si cercei – no name
Geanta – vintage
Pantaloni – Only
Balerini – Stradivarius

Sa aveti un weekend minunat!

alb

2 thoughts on “Windy situation

Lasă un răspuns